Testimoni Performance Drink Shaklee Masa Puasa

Puasa. Biasanya memang terasa dahaga. Letih tak bermaya. Tapi tidak jika semasa bersahur sempat minum Performance Drink.  Bagi Sofia, performance drink penting diamalkan semasa berpuasa.  

 

Manfaat Performance Drink

 

 

Performance Drink ataupun Performance daripada Shaklee merupakan minuman dengan OPTI-LYTE™, campuran elektrolit proprietari ditambah campuran unik karbohidrat.  Ia memberi tenaga segera dan berterusan dan menyokong penghidratan optimum.  Performance Drink didatangkan dengan 2 perasa iaitu Oren dan Lemon-lime yang enak.

 

Dalam erti kata lain, Performance Drink ini merupakan minuman isotonik (sesuai untuk mereka yang aktif bersukan) tanpa gas dan kurang gula.  Ia juga sangat sesuai diminum oleh mereka yang nak berpuasa pada keesokan harinya.

 

Mungkin anda tidak pernah terdengar tentang Performance Drink ini.  Anda mungkin lebih biasa mendengar minuman isotonik yang lain di pasaran seperti 100 Plus ataupun Gatorade dan tertanya-tanya, “Minum Performance Drink Masa Puasa?  Bagus ke?  Menjadi ke?

 

Bacakan testimoni-testimoni mereka yang telah amalkan performance drink shaklee masa puasa di bawah.

 

Kurang Rasa Dahaga Sewaktu Berpuasa

 

performance drink shaklee masa puasa

Memang betul Performance Drink sangat best. Dah le rasa sedap. Bila diminum masa puasa memang kurangkan rasa dahaga dan kering tekak. Lagi satu yang saya perasan , kurang ke toilet. Jadi kita takkan kekurangan air dalam badan.

 

Baca : Performance Drink untuk ibu menyusu yang berpuasa

Baca : 5 Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

 

Bertenaga dan Tak Dahaga Walaupun Panas Terik

 

performance drink shaklee masa puasa

Saya suka Performance Drink masa puasa sebab bila minum Performance Drink banyak tak perlu kerap ke toilet. Pastu memang tak letih, bertenaga jer. Takde rasa dahaga langsung walaupun cuaca di Chuping ni sangat panas terik.

 

Kurang Rasa Kering dan Bertenaga, Kerja Macam Biasa Sebagai Cikgu

 

performance drink shaklee masa puasa

Performance Drink memang best. Bulan lepas je beli 7 tong untuk rumah sendiri. Anak pergi sekolah pun pandai dah bancuh sendiri.

Time puasa, kalau minum waktu sahur, kurang rasa kering tekak tu.

Saya cikgu, relax je mengajar masa ganti puasa. Hari ni pun dah ada kawan booking Performance Drink 2 tong yang promo tu. Sebab dah bagi dia rasa hari tu. Dia kata best.

 

Badan Cergas Walaupun Tengah Pregnant 

 

Performance Drink Puasa Shaklee

Sekarang dah 34 weeks, biasanya bila dah 3rd trimester ni memang tahap lapar dan dahaga menggigil. Tapi seriously saya ambil Performance Drink ni, badan cergas sangat, tak rasa lemau dan tak haus sangat. Rileks-rileks je sampai ke petang. 

 

Baca : Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

Baca : Promosi Shaklee April 2020

 

Nak minum performance drink shaklee masa puasa? Boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

 

Ramadan dengan Set Puasa Shaklee

 

Anda juga boleh ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *