Combo Alfalfa Complex

 
 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Set Paling Hangat Sempena Promosi Alfalfa Januari 2014

Inilah set yang paling hangat bulan ini. Set budget kurus yang terdiri daripada alfalfa untuk detox dan lecithin untuk cairkan lemak. Kenapa ianya hangat dan menjadi buruan orang ramai? Kerana bulan ni bulan promosi alfalfa so indirectly set-set yang mengandungi alfalfa menjadi sangatlah murah. Encik dinosaur pun sukakan set alfalfa dan lecithin ini! Ggrrr!!!!

Bagaimana set ini berfungsi untuk menguruskan? Boleh baca di sini

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

OmegaGuard™ Membakar Lemak

Bagaimana asid lemak (fatty acids) boleh membakar lemak?

Omega-3 lemak yang terdapat di dalam OmegaGuard™ membantu membakar lemak dengan membantu badan bertindak balas lebih baik kepada hormon dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis). Leptin memberitahu badan (otak) untuk menyekat selera makan dan membuat anda kurang makan supaya anda boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan. Leptin meningkatkan metabolisme dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid mengawal metabolisme). Leptin juga menyebabkan badan membakar lemak untuk tenaga.
Omega-3 lemak juga dapat membantu mengurangkan berat badan dengan mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Manfaat Herb-Lax

Ramai yang nak herb-lax ni. Bahan-bahannya pula jenis susah nak dapat. Pasal tu berbulan-bulan out of stock. Sekarang dah ada ye.

Mari kita lihat kenapa orang nakkan herb-lax ni.

Manfaat Herb-Lax Shaklee 

1. Menyingkirkan najis yang tersekat.

2. Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.

3. Membantu masalah sembelit.

4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit.

5. Mengempiskan perut.

6. Menyokong kesihatan usus.

7. Membantu menyahtoksin badan.

8. Membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.

9. Membantu masalah bau mulut dan bau badan.

10. Mengelakkan kembung perut.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan

 

herb-lax
Continue Reading

Related Posts

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

 

susu mencurah-curah
Siapa yang nak susu mencurah-curah dan badan pun slim sama?  🙂

Cadangan set milk booster terdiri daripada minuman soya ESP dan Alfalfa dan apabila ianya di tambah dengan lecithin, terus jadi untuk slimming kerana lecithin berupaya untuk mencairkan lemak.

 
Apa lagi yang anda boleh dapat daripada set ini?
– baby jadi kenyang kerana susu yang lebih banyak dan pekat
– kulit baby dan ibu jadi halus mulus kerana protein soya yang berkhasiat
– ibu boleh turunkan berat badan
– lecithin juga berfungsi untuk melancarkan saluran susu (clear milk ducts) yang tersumbat 
– alfalfa juga mempunyai banyak khasiat di antaranya “mengetatkan” yang longgar, menghilangkan keputihan dan membantu mengurangkan resdung.
 
Tengok tu!!! 3 produk tapi banyak khasiat yang anda boleh dapat.
Klik sini untuk lebih info tentang Lecithin.
Klik sini untuk lebih info tentang ESP.
Klik sini untuk lebih info tentang Alfalfa.
Berminat? Jangan segan-segan untuk menghubungi Sofia 🙂
 
 
 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts