Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum semua!

Promosi Shaklee Mei 2020 yang ditunggu-tunggu merupakan promosi Jom Shaklee yang akan berlangsung daripada 5 Mei sehingga 31 Mei 2020.  Kesemua set-set ini datang bersama diskaun daripada harga ahli sebanyak 10%, penghantaran percuma dan juga keahlian percuma yang bernilai RM35.

Mari kita lihat setiap satu set-set yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi :

 

1. Promosi Jom Shaklee – Prenatal Set

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

 
“Nak share lagi.. saya dah consume set berpantang Shaklee & tempoh berpantang tinggal lagi 3 hari. Semalam saya datang ke rumah mak saya & dia serta adik2 terkejut tengok sy dah kurus..Frankly sayin, saya x berani nak tengok cermin sepanjang berpantang takut tengok badan sendiri & sebelum pregnant pun badan saya gemuk..Suami pun ckp saya dah kurus.. cam xcaye betol! Saya belom try lagi baju2 lama utk di test. xpe, sabar.. tunggu betol2 abis pantang.. hehe..Dulu da mcm2 ubat kurus saya mkn, pegi gym la..aerobik la.. tapi ambil masa utk turun berat badan. Bila mkn product Shaklee, 40 hari jek! Tu blom lg try Shaklee diet set kan! kan! TQ Shaklee!!!” -Puan Charm

 

cadangan set berpantang shaklee
Ini yang basic untuk berpantang

 

Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Berpantang

Mari kita lihat apa kata mereka yang sudah merasai berpantang bersama Shaklee.
1. Badan rasa sihat dan baby tak banyak ragam

2. Badan rasa lebih cergas, tak letih, tak sakit kepala

 

 

3. Luka cepat baik dan berat cepat turun

4. Luka kering cantik dalam seminggu

 

5. Dalam masa kurang daripada 2 minggu, luka jahitan dan buasir sudah baik.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts