Hot Sale Set Shaklee

Hot Sale Set Shaklee

 

Hot Sale! Dapatkan set-set Shaklee yang berikut. Nak lebih jimat? Daftar ahli dengan yuran pendaftaran sebanyak RM35 dan beli terus dengan harga ahli.

 

Boleh beli terus beli melalui Yezza ataupun seperti biasa, klik icon whatsapp di bahagian belah kiri di bawah entry ini.

 

SET BERPANTANG

 

Set Berpantang Shaklee

 

Set Berpantang terdiri daripada Ostematrix, ESP Sachet dan Vita-lea.

Harga Retail RM254

Harga Ahli RM203

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Jun 2021

Promosi Shaklee Jun 2021

 

Promosi Shaklee Jun 2021 merupakan Set Best Seller Shaklee.  Shaklee memberi pilihan untuk memilih Set Best Seller dengan ESP ataupun Set Best Seller dengan Cinch Vanilla.

 

Kandungan dalam setiap set ini adalah seperti berikut :

 

Set Best Seller dengan ESP (Harga asal RM515, harga promo RM412)

  • ESP
  • Omega Guard
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Ostematrix
  • B-Complex

 

Baca : Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP

Continue Reading

Related Posts

Award Shaklee Untuk Cycle 2019/2020

Award Shaklee

 

Akhirnya! Haha lama sungguh nak tunggu dapat bergambar dengan award Shaklee ni.  Inilah downside bila award di pos.

 

Kalau biasa kita ambil di atas pentas National Conference tu, terus je bergambar dengan award. Shaklee pun biasanya akan sediakan pelbagai background untuk kita bergambar. Mudah sangat!
Continue Reading

Related Posts

Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 21