Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Jadi ahli untuk makan sendiri je pun dapat 3 angka?  Rugi betul Axx masa beli tak join ahli dulu

         – kata seorang ahli Magnificent yang makan sendiri.

 

Beliau jadi ahli untuk beli Shaklee dengan harga paling murah di pasaran.  Setiap bulan membeli.  Setiap bulan perasan ada duit masuk tapi bulan lepas baru tanya Sofia kenapa ada duit itu.

Continue Reading

Related Posts

Recognition September 2020

Siapa tak sukakan recognition kan? Orang meraikan kejayaan kita, membuatkan diri ini terasa betul-betul berharga.

 

Sebenarnya setiap bulan mesti ada recognition ni. Masa Sofia kerja dulu tak ada recognition ini selain duit bonus yang syarikat bagi sekali setiap tahun. Dengan Shaklee? Everything is possible.
recognition
Screenshot recognition yang telah dibuat di Facebook
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard

Ramai yang nak kurus tetapi ramai juga yang tidak berjaya.  Testimoni kali ini memaparkan seorang lelaki berusia 30an yang memakan Lecithin dan Omega Guard sebagai usahanya untuk kuruskan dirinya.  Hasilnya, beliau dapat menurunkan berat badannya sebanyak 16kg dalam masa tiga bulan.

 

Bagaimana beliau melakukannya?

 

Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard
Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard
Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

Testimoni YOUTH Skincare Jeragat

Starter Set YOUTH
YOUTH Starter Set

 

Nak mula menggunakan Shaklee Skincare? Anda boleh mendapatkan YOUTH Starter Set ini. Sesuai untuk mereka yang baru pertama kali hendak menggunakan YOUTH.  YOUTH Starter Set ini mengandungi :

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser – pencuci
  • YOUTH Perfecting Skin Toner – toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50 – krim siang
  • Advanced Renewal Night Cream (Light) – krim malam

Baca : Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

Continue Reading

Related Posts

Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

 

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling
melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda.  YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit secara dramatik
malah dijamin mampu mengubah usia kulit untuk kembali muda.

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Hamil Shaklee

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set akan berlangsung daripada 5 Mei  sehingga 31 Mei 2020
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 19