Set Hamil Shaklee

SET HAMIL

 

Makan supplemen sewaktu hamil?  Tak bahaya ke?  Itulah yang terdetik dalam fikiran Sofia semasa hamil dahulu.  Masa tu tak kenal Shaklee lagi, segala vitamin dibekalkan oleh doktor yang merawat. Takut sangat nak ambil apa-apa di waktu itu tapi perasan tanpa supplemen, memang badan tak bertenaga.  Jadi Sofia makan je lah. Lagipun doktor yang syorkan. 

 

Sebenarnya sewaktu kita hamil, sewaktu itulah kita perlukan nutrisi yang  optimum dan kadang-kala kita tak boleh dapat daripada makanan yang kita makan.  Jadi supplemenlah yang terbaik dan senang untuk kita dapatkan segala nutrisi yang diperlukan.  Tapi pastikan ianya supplemen yang terbaik seperti Shaklee ye.  Jangan ambil sembarangan.  Seeloknya dapatkan nasihat daripada doktor yang merawat.

 

Apa yang ada dalam Set Hamil Shaklee?

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Jerawat Kecut Dengan Cepat

Testimoni Jerawat Kecut Dengan Cepat

 

Aduh! Malunya kalau ada jerawat seketul dua di muka. Sakit pula tu!

Tapi, bolehkah jerawat kecut dengan cepat?

 

Hari ini di whatsapp group kami ada seorang sahabat yang telah berkongsi kisahnya dengan jerawat.

 

jerawat kecut dengan cepat
Cuba lihat Shaklee Effect yang didapati oleh sahabat Sofia ini. Berbeza bukan? Dan hanya mengambil masa sehari sahaja
Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Jun 2021

Promosi Shaklee Jun 2021

 

Promosi Shaklee Jun 2021 merupakan Set Best Seller Shaklee.  Shaklee memberi pilihan untuk memilih Set Best Seller dengan ESP ataupun Set Best Seller dengan Cinch Vanilla.

 

Kandungan dalam setiap set ini adalah seperti berikut :

 

Set Best Seller dengan ESP (Harga asal RM515, harga promo RM412)

  • ESP
  • Omega Guard
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Ostematrix
  • B-Complex

 

Baca : Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee November 2020

Promosi Shaklee November 2020

 

Kalau bulan lepas Shaklee bagi beg percuma, bulan ini Shaklee nak bagi vitamin percuma.  Yang ni Sofia rasa lagi best sebenarnya tau. (psst : Harga vitamin lagi mahal. Lepas tu, vitamin tu kita boleh makan hehehe.)

 

Promosi Shaklee November 2020
Promosi Shaklee November 2020
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Kanak-kanak

Bercerita tentang supplemen ni kan, ramai juga yang bertanya dekat Sofia apakah vitamin Shaklee yang sesuai untuk kanak-kanak.  Kanak-kanak ni, kebiasaannya memang sukar untuk kita pastikan nutrisi yang mereka perolehi daripada makanan harian cukup untuk mereka.  Ada yang picky eater, anak yang tak nak makan sayur.  Ada yang nak makan ayam goreng aje setiap hari dan pelbagai macam ragam lagi.   Tapi kita tak boleh juga untuk biarkan mereka makan sesuka hati.  Mestilah kita nak berikan yang terbaik dari segi nutrisi dan pemakanan kepada anak-anak kita.

 

Di Shaklee selain vitamin-vitamin untuk dewasa, Shaklee ada juga multi vitamin khas untuk kanak-kanak.  Namanya Vita-lea for Children.

Manfaat Vita-lea for Children
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 12