Testimoni YOUTH Skincare Jeragat

Starter Set YOUTH
YOUTH Starter Set

 

Nak mula menggunakan Shaklee Skincare? Anda boleh mendapatkan YOUTH Starter Set ini. Sesuai untuk mereka yang baru pertama kali hendak menggunakan YOUTH.  YOUTH Starter Set ini mengandungi :

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser – pencuci
  • YOUTH Perfecting Skin Toner – toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50 – krim siang
  • Advanced Renewal Night Cream (Light) – krim malam

Baca : Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum semua!

Promosi Shaklee Mei 2020 yang ditunggu-tunggu merupakan promosi Jom Shaklee yang akan berlangsung daripada 5 Mei sehingga 31 Mei 2020.  Kesemua set-set ini datang bersama diskaun daripada harga ahli sebanyak 10%, penghantaran percuma dan juga keahlian percuma yang bernilai RM35.

Mari kita lihat setiap satu set-set yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi :

 

1. Promosi Jom Shaklee – Prenatal Set

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set
Continue Reading

Related Posts

Promosi Puasa Shaklee 2020

Tak lama lagi dah nak puasa. Jadi masa ni lah kita persiapkan fizikal dan mental kita untuk melalui 30 hari berpuasa, lebih-lebih lagi jika kita ada anak kecil yang baru mula berpuasa.

Bagi Sofia, supplemen Shaklee banyak membantu Sofia dan keluarga untuk berpuasa, tanpa berasa sangat lapar dan dahaga juga kurangkan risiko sakit perut akibat gastrik.

Continue Reading

Related Posts

5 Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

Tips berpuasa untuk ibu menyusu

 

Letih sebenarnya menjadi ibu menyusu ni. Lebih letih lagi jika terpaksa menyusu dalam keadaan berpuasa. Sofia pun pernah melalui keadaan ini juga 6 tahun yang lalu. Di sini Sofia kongsikan beberapa tips berpuasa untuk ibu menyusu.

Continue Reading

Related Posts

Cabut Gigi Ketika Berpantang

Cabut Gigi Ketika Berpantang

 

Boleh ke cabut gigi ketika berpantang?  Biasanya ibu-ibu berpantang akan disuruh agar tunggu selepas habis berpantang baru berjumpa doktor gigi untuk cabut gigi.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 8