Recognition September 2020

Siapa tak sukakan recognition kan? Orang meraikan kejayaan kita, membuatkan diri ini terasa betul-betul berharga.

 

Sebenarnya setiap bulan mesti ada recognition ni. Masa Sofia kerja dulu tak ada recognition ini selain duit bonus yang syarikat bagi sekali setiap tahun. Dengan Shaklee? Everything is possible.
recognition
Screenshot recognition yang telah dibuat di Facebook

 

Ini pula videonya. Haih,dah berapa kali tengok dah hehe.

 

 

Tak lupa juga untuk Sofia ucapkan terima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan yang telah membeli daripada Sofia selama ini. Dah 8 tahun dah. Sofia join Shaklee pada bulan November 2012.

Doakan team Sofia berkembang lebih lagi ye.  Semoga lebih ramai orang Sofia dapat bantu dengan kebaikan supplement Shaklee.  Ada yang nak join team Sofia tak?  Jangan lupa contact Sofia ye.

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.