Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Jadi ahli untuk makan sendiri je pun dapat 3 angka?  Rugi betul Axx masa beli tak join ahli dulu

         – kata seorang ahli Magnificent yang makan sendiri.

 

Beliau jadi ahli untuk beli Shaklee dengan harga paling murah di pasaran.  Setiap bulan membeli.  Setiap bulan perasan ada duit masuk tapi bulan lepas baru tanya Sofia kenapa ada duit itu.

Bulan ni lagilah beliau happy.

 

Sofia happy bila customers Sofia happy.

 

Anda di luar sana yang sudah menjadi pengguna tegar Shaklee tetapi masih belum mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee tu, meh la daftar sekarang.

 

ahli shaklee untuk makan sendiri
Screenshot duit cash bonus ahli shaklee untuk makan sendiri Sofia akan dapat pada 14 Oktober 2020 nanti

 

Best kan dia dapat cash bonus (cash rebate) RM100?

 

Apa?  Anda nak juga?  Nak jadi ahli Shaklee?  Boleh.  Pendaftaran keahlian sekarang dah murah sangat.  Hanya RM35 sahaja.  Boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665. 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

 

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *