Set Hamil Shaklee

SET HAMIL

 

Makan supplemen sewaktu hamil?  Tak bahaya ke?  Itulah yang terdetik dalam fikiran Sofia semasa hamil dahulu.  Masa tu tak kenal Shaklee lagi, segala vitamin dibekalkan oleh doktor yang merawat. Takut sangat nak ambil apa-apa di waktu itu tapi perasan tanpa supplemen, memang badan tak bertenaga.  Jadi Sofia makan je lah. Lagipun doktor yang syorkan. 

 

Sebenarnya sewaktu kita hamil, sewaktu itulah kita perlukan nutrisi yang  optimum dan kadang-kala kita tak boleh dapat daripada makanan yang kita makan.  Jadi supplemenlah yang terbaik dan senang untuk kita dapatkan segala nutrisi yang diperlukan.  Tapi pastikan ianya supplemen yang terbaik seperti Shaklee ye.  Jangan ambil sembarangan.  Seeloknya dapatkan nasihat daripada doktor yang merawat.

 

Apa yang ada dalam Set Hamil Shaklee?

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Hamil Shaklee

Bacakan beberapa testimoni ibu-ibu yang mengamalkan Set Hamil Shaklee.

 

Berat naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Result HB pun maintain

testimoni set hamil shaklee berat naik terkawal

Berat badan naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Sakit pinggang tak sekerap dulu. Emosi sentiasa stabil even mengurus rumahtangga dan kerenah anak kecil. Migraine tak menyerang. Paling ketara result HB saya sentiasa maintain, kulit sememangnya lembab sentiasa berseri-seri.

 

Baca : Panduan Vitamin Semasa Hamil

Continue Reading

Related Posts

Panduan Vitamin Semasa Hamil

Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

Ramai ibu mengandung yang mengabaikan pengambilan vitamin sewaktu mengandung. Even vitamins yang doktor prescribe pun tak nak ambil juga. Berbagai-bagai alasan yang diberi seperti makan tapi muntah balik, perut tak nak terima vitamin, tak sedap dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah masa Sofia mengandungkan Bella dahulu takde masalah tak nak makan vitamin. Cuma ada masalah takde selera makan sahaja dan susu. Cukup takleh nak minum susu masa tu. Aih.

 

Kali ni Sofia nak kongsikan tentang vitamin-vitamin yang  penting semasa hamil. Ni bukan untuk saje-saje makan. Vitamin-vitamin ni penting untuk tumbesaran janin dalam kandungan. Nak baby kita sihat kan? Haa makan vitamin yang doktor suruh makan tu ye.

 

panduan vitamin semasa hamil

Set Hamil Shaklee

 

Tak nak makan vitamin yang doktor prescribe? Nak cuba makan set kehamilan Shaklee?

 

Antara sebab-sebab ibu mengandung memilih Shaklee adalah :

– Kerana Shaklee memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk.
– Kerana produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

 

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP, Vitamin C Sustained Release, B-Complex, Vita-lea (multi-vitamin), Ostematrix (kalsium) dan OmegaGuard (minyak ikan yang mengandungi Omega 3).

 

Klik untuk testimoni mereka yang menggunakan set kehamilan Shaklee.

 vitamin ibu hamil

 

 

Berminat untuk mendapatkan Set Kehamilan? Anda boleh je hubungi Sofia dengan klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau telefon di 012-3390665 untuk dapatkan konsultansi percuma.

 

Anda boleh juga boleh terus beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

Continue Reading

Related Posts