Testimoni Jerawat Kecut Dengan Cepat

Testimoni Jerawat Kecut Dengan Cepat

 

Aduh! Malunya kalau ada jerawat seketul dua di muka. Sakit pula tu!

Tapi, bolehkah jerawat kecut dengan cepat?

 

Hari ini di whatsapp group kami ada seorang sahabat yang telah berkongsi kisahnya dengan jerawat.

 

jerawat kecut dengan cepat
Cuba lihat Shaklee Effect yang didapati oleh sahabat Sofia ini. Berbeza bukan? Dan hanya mengambil masa sehari sahaja
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Kanak-kanak

Bercerita tentang supplemen ni kan, ramai juga yang bertanya dekat Sofia apakah vitamin Shaklee yang sesuai untuk kanak-kanak.  Kanak-kanak ni, kebiasaannya memang sukar untuk kita pastikan nutrisi yang mereka perolehi daripada makanan harian cukup untuk mereka.  Ada yang picky eater, anak yang tak nak makan sayur.  Ada yang nak makan ayam goreng aje setiap hari dan pelbagai macam ragam lagi.   Tapi kita tak boleh juga untuk biarkan mereka makan sesuka hati.  Mestilah kita nak berikan yang terbaik dari segi nutrisi dan pemakanan kepada anak-anak kita.

 

Di Shaklee selain vitamin-vitamin untuk dewasa, Shaklee ada juga multi vitamin khas untuk kanak-kanak.  Namanya Vita-lea for Children.

Manfaat Vita-lea for Children
Continue Reading

Related Posts

Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Jadi ahli untuk makan sendiri je pun dapat 3 angka?  Rugi betul Axx masa beli tak join ahli dulu

         – kata seorang ahli Magnificent yang makan sendiri.

 

Beliau jadi ahli untuk beli Shaklee dengan harga paling murah di pasaran.  Setiap bulan membeli.  Setiap bulan perasan ada duit masuk tapi bulan lepas baru tanya Sofia kenapa ada duit itu.

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard

Ramai yang nak kurus tetapi ramai juga yang tidak berjaya.  Testimoni kali ini memaparkan seorang lelaki berusia 30an yang memakan Lecithin dan Omega Guard sebagai usahanya untuk kuruskan dirinya.  Hasilnya, beliau dapat menurunkan berat badannya sebanyak 16kg dalam masa tiga bulan.

 

Bagaimana beliau melakukannya?

 

Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard
Kurus dengan Lecithin dan Omega Guard
Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

Akibat Salah Skincare

Akibat salah skincare, kulit yang cantik berubah rupanya. Timbul biji-biji merah seakan ruam yang menyakitkan juga.  Bacakan testimoni di bawah. Sofia sendiri merasa seram. Berhati-hatilah kawan-kawan semasa membuat pilihan skincare ye.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 17