Set Kanak-kanak Shaklee

Set Kanak-kanak Shaklee.

 

Pemakanan dan pengambilan nutrisi yang baik bermula di rumah.  Bukan sahaja dewasa memerlukan nutrisi yang baik untuk tenaga sepanjang hari, kanak-kanak juga memerlukan nutrisi yang baik untuk pertumbuhan dan perkembangan tubuh badan dan minda mereka.  Lebih-lebih lagi jika anak-anak ini sejenis yang susah nak makan sayur dan hanya memakan makanan kegemaran mereka sahaja (picky eater).

 

Di Shaklee, ada 3 produk yang dihasilkan khas untuk kanak-kanak.  

 

set kanak-kanak shaklee
Produk Shaklee Khas untuk Kanak-kanak
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Kanak-kanak

Bercerita tentang supplemen ni kan, ramai juga yang bertanya dekat Sofia apakah vitamin Shaklee yang sesuai untuk kanak-kanak.  Kanak-kanak ni, kebiasaannya memang sukar untuk kita pastikan nutrisi yang mereka perolehi daripada makanan harian cukup untuk mereka.  Ada yang picky eater, anak yang tak nak makan sayur.  Ada yang nak makan ayam goreng aje setiap hari dan pelbagai macam ragam lagi.   Tapi kita tak boleh juga untuk biarkan mereka makan sesuka hati.  Mestilah kita nak berikan yang terbaik dari segi nutrisi dan pemakanan kepada anak-anak kita.

 

Di Shaklee selain vitamin-vitamin untuk dewasa, Shaklee ada juga multi vitamin khas untuk kanak-kanak.  Namanya Vita-lea for Children.

Manfaat Vita-lea for Children
Continue Reading

Related Posts

Batuk Berpanjangan

Batuk Berpanjangan

batuk berpanjangan

 

 

Ini testimoni daripada customer Sofia pada hari Khamis lepas.

Anaknya berumur 2 tahun lebih batuk-batuk sejak bulan Februari tapi tak berkurangan. Keluar masuk hospital beberapa kali.

Sebagai seorang ibu, beliau terus berusaha mencari penawar buat anaknya. Beliau akhirnya beri nutriferon. Baru makan sekali dah nampak kesan positif.

Continue Reading

Related Posts

Anak Demam

Anak Demam – Testimoni Nutriferon

 

Testimoni nutriferon…

 

“Anak Nini jenis paling akhir dapat demam atau selesema dekat taska dia..

 

Orang tua kata bila akhir selalu tinggi..

 

Ye memang tinggi suhu dia.. penah cecah 40darjah celsius.

 

Marissa memang tak suka makan nutriferon tambah bila demam dah tinggi..

 

Bila mak tok dengan tok wan ada memang susah lagi dia nak minum.

 

Selalu ambil suku paket nutriferon nampak macam tak berkesan..

 

Tapi semalam memang syukur pada Allah
1 paket nutriferon dan 1 biji vitamin c yang di bancuh dengan 6 oz susu..

 

Malam memang hampir nak kena pegi klinik sebab mak tok dia risau..

 

Nini tegas tak nak gi klinik nak tunjuk dekat dia kebaikan nutriferon.

 

Alhamdulillah bangun pagi dan malam tadi sudah tidak demam langsung..

 

Memang ajaib nutriferon ni..
Tak perlu pergi klinik dah..
Senang nak bawak ke mana-mana.” – Puan Nini

 

1a

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram :shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Meal Shakes Shaklee

Meal shakes Shaklee kegemaran anak-anak dan kesukaan para ibu.

 

Anak-anak mestilah gemar sebab rasanya yang enak.

 

Ibu-ibu pula suka sangat sebab meal shakes shaklee dapat membantu anak-anak mendapat nutrisi yang diperlukan. Takde ibu-ibu nak pening kepala lagi.

 

Kerana hasilnya:

1. Anak-anak lebih senang nak makan makanan

2. Anak-anak tidak terlalu kurus ataupun obese

3. Anak-anak takde masalah sembelit.

 

Sudah tentu ibu-ibu senang hati melihat perkembangan anaknya.

15095109_10154236312455958_7684533714355678197_na

 

 

Buat ibu-ibu yang mempunyai masalah anak yang susah nak makan ataupun sembelit boleh mesej Sofia.

Sofia akan cerita lanjut tentang multi vitamin meal shakes ini.

 

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 5