Promosi Shaklee Februari 2024

Promosi Shaklee Februari 2024 | Shaklee dah mula promosikan supplement untuk bantu kita berpuasa!

Shaklee Puasa Sihat Cergas

Memang susah nak puasa kalau tak amalkan Shaklee sewaktu bersahur (ini pendapat Sofia dan anak Sofia, Bella). Kami memang amalkan 2 produk ini semasa berpuasa iaitu Performance Drink untuk kurangkan rasa dahaga dan ESP untuk tahan lapar lebih lama dan bertenaga.

 

Anda boleh juga baca -> Set Puasa Shaklee 

Bestnya Shaklee prihatin dengan kita yang dah nak berpuasa ni. Ada yang puasa tahun lepas tak ganti lagi tu boleh terus amalkan sementara ada promosi.

 

Antara promosi yang ada :

 

♥️SET SAHUR BOOSTER LESS 5% ESP + PERFORMANCE DRINK (LEMON LIME/ORANGE)
Harga retail RM313.50    Harga ahli RM250.80

 

Performance Lemon-lime / Orange

  • air isotonik tidak bergas
  • memberi tenaga
  • hidrat semula badan
  • kurangkan rasa haus
  • badan lebih cergas dan aktif
  • melembapkan kulit yang kering
  • kekalkan paras gula dalam darah

 

 

♥️ESP BUY 2nd LESS 50%
Harga retail RM260.63   Harga ahli RM208.50

 

ESP

  • membantu untuk kenyang lama
  • badan lebih bertenaga
  • membantu atasi gastrik
  • tiada kolestrol, rendah lemak dan gula tambahan
  • mengandungi vitamin B, kalsium dan zat besi
@tengkusofiasaziz

Tak lama lagi dah puasa. Dah ganti puasa tahun lepas? Jom puasa dengan Shaklee. #puasa #puasaramadhan #gantipuasa #setpuasashaklee #pengedarshaklee #fyp #fypシ

♬ nhạc nền – Nghiện trái cây🍊🍋🍓🍎🍉 – Hayquas.vn

♥️LIFE SHAKE ELDERBERRY BUY 2nd LESS 50%
Harga retail RM309.38   Harga ahli RM247.50

 

 

Prosante Replenishing Conditioner
Beli 1 dapat botol ke 2 dengan harga RM10 – Harga retail RM86.25    Harga ahli RM69.00

 

Promosi Shaklee Februari 2024

 

 

Transformation Set – Starter Pack 2.0 / Starter Pack 2.0 with Life Shake Elderberry @25% off (Set Kurus Full Set)

Starter Pack 2.0 (pilihan Life Cinch Chocolate/Cafe-Latte Cinch)  – Harga retail RM442.38   Harga ahli RM353.90

Starter Pack (pilihan Life Cinch Chocolate/Cafe-Latte Cinch) with Life Shake Elderberry @25% off

Harga retail RM597.08    Harga ahli RM477.60

 

Promosi Shaklee Februari 2024

 

Klik sini untuk info produk dalam  Set Kurus Shaklee dan testimoni

 

Ready.Set.Wellness 2.0 (Set Kurus Basic)

Harga retail RM361.00    Harga ahli RM288.80

Promosi Shaklee Februari 2024

 

Klik sini untuk info produk dalam  Set Kurus Shaklee dan testimoni

 

Pengalaman diri sendiri mengamalkan Set Kurus Shaklee

@tengkusofiasaziz

On the way dah ni. Sikit lagi, InsyaAllah. Perlu teruskan semangat untuk turunkan berat badan lagi.☺️ #cantikraya #kurussebelumraya #readysetwellness #shakleetransformationstarterpack #setkurusshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleegombak #jomshaklee #poweredbyshaklee #fyp #fypシ #CapCut

♬ original sound – Tengku Sofia S Aziz – Tengku Sofia S Aziz

 

Mama Wellness Set – PostNatal Starter and Full Pack

PostNatal Starter – Harga retail RM295    Harga ahli RM236

PostNatal Full Pack – Harga retail RM537.50    Harga ahli RM430

 

 

 

Klik sini untuk info tentang Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee

Klik sini untuk Testimoni Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee

 

Mama Wellness Set – PreNatal Starter and Full Pack

PreNatal Starter – Harga retail RM277.50    Harga ahli RM222

PreNatal Full Pack – Harga retail RM512.50    Harga ahli RM410

 

 

 

Klik sini untuk info tentang Set Hamil / Set Mengandung Shaklee

 

@tengkusofiasaziz

Dah nak Ramadhan. Pasti ramai yang sedang membuat persediaan termasuk menggantikan puasa tahun lalu. Ibu-ibu hamil pula mesti ada yang tertanya-tanya jika mereka dapat berpuasa dengan mudah apabila berbadan dua. Apa-apapun sentiasa dapatkan pendapat doktor ye. Perhatikan keadaan diri dan kandungan. Jika perlu, boleh je tidak berpuasa (pastikan menggantikannya nanti). Jangan lupa untuk like dan share video ini. Tekan butang FOLLOW juga ye! tipsberpuasa tipsberpuasaibuhamil tipsibumengandungberpuasa tipsibuhamil tipsibuhamilberpuasa ibuhamil ibumengandung fyp fyppppppppppppppppppppppp

♬ Bahagiaku Sederhana – Jamik Jams & Feat Rangga & Ayena Prowind

 

Promosi-promosi ini hanya berlangsung sehingga 31 Mac 2024.  Jika berminat boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.  Beritahu Sofia yang anda nak join ahli kerana harga ahli lebih menjimatkan.

 

Boleh juga klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

 

p/s : Anda terasa terkesan dengan keadaan ekonomi masa kini?  Jom mulakan perniagaan Shaklee secara part time bersama saya.  Uruskan kewangan anda hari ini!  KLIK SINI

Visited 117 times, 1 visit(s) today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *