Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

 

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah | Dah dekat nak raya ni mesti ramai yang sedang cari apa-apa produk untuk cantikkan dirikan?  Sama juga dengan yang nak kurus, mereka akan cari Set Kurus.  Di Shaklee pula ada disediakan set untuk Vitamin Kulit. Haa, kulit pun perlukan vitamin. Barulah glowing dari dalam!

 

Di Shaklee ada 2 jenis vitamin kulit yang basic tetapi sangat powerful bila diamalkan secara konsisten, iaitu ESP dan Vitamin C.

 

set cantik shaklee
Set Kecantikan Shaklee

 

ESP

 

ESP ialah protein daripada soya.  Protein terdiri daripada asid amino yang merupakan blok dalam penghasilan setiap sel.  Badan kita menggunakan protein untuk membina dan membaiki tisu.  Ia juga penting dalam penghasilan otot, kulit, tisu, sendi, tulang, rambut, darah dan pelbagai organ penting yang lain.

 

Kacang soya merupakan satu-satunya sumber tumbuhan yang mengandungi ke semua 9 asid amino perlu.  Protein soya juga memberikan pelbagai manfaat kesihatan yang tidak dapat diperolehi daripada sumber protein haiwan.  Protein soya adalah kaya dengan sejenis fitonutrien, iaitu isoflavon yang mempunyai sifat antioksida, anti radang dan anti kanser.

 

Antara kebaikan protein soya adalah :

 • kulit, otot, rambut dan kuku yang lebih sihat
 • meningkatkan tenaga, prestasi dan ketahanan badan
 • melancarkan peredaran darah
 • meningkatkan kesihatan tulang
 • mengekalkan kesihatan payudara dan prostat
 • mengawal kestabilan hormon, melancarkan tempoh peralihan menopos

 

 

VITAMIN C

 

Tahukah anda Vitamin C sangat penting untuk keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel. Selain berfungsi dalam menyokong sistem imun sihat, ia juga merupakan antioksidan yang kuat dan berupaya membantu melawan radikal bebas, menyokong proses penuaan yang sihat dan menyokong penyembuhan penyakit.

 

Bagaimana Vitamin C mencantikkan kulit?

 • Vitamin C memainkan peranan penting dalam penghasilan kolagen, meminimumkan
  tompok usia dan membantu menyamaratakan tona kulit.
 • Mengandungi ciri anti-keradangan yang kuat untuk membantu mengurangkan kemerahan yang disebabkan jerawat.
 • Meningkatkan penghasilan semula kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen.

 

Testimoni Apabila ESP dan Vitamin C Diamalkan Secara Konsisten

 

 

 

 

 

 

 

ESP dan Vitamin C bukan hanya untuk perempuan

 

 

 

ESP DAN VITAMIN C HARGA RAHMAH SEPANJANG APRIL DAN MEI 2023

 

 

Buat pengetahuan semua, pada hari-hari biasa, sebotol ESP bernilai RM173 (harga retail) dan RM139 (harga ahli) manakala sebotol Vitamin C bernilai RM115 (harga retail) dan RM92 (harga ahli).

Sepanjang bulan April sehingga 31 Mei 2023, set Menu Rahmah Shaklee (Set A) yang terdiri daripada 1 botol ESP dan 1 botol Vitamin C hanya bernilai RM99 sahaja.  Ia juga datang dengan keahlian percuma.

 

Nak jimat lagi?  Dapatkan terus Menu Rahmah (Set B) yang terdiri daripada 2 botol ESP dan 2 botol Vitamin C.  Anda akan jimat lagi RM10 jika mengambil set ini berbanding Set A tadi.

 

Set Menu Rahmah ini hanya sehingga 31 Mei 2023. Jadi cepat dapatkan sementara harganya masih murah dan anda dapat berjimat.  Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

 

Boleh juga klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

 

p/s : Anda terasa terkesan dengan keadaan ekonomi masa kini?  Jom mulakan perniagaan Shaklee secara part time bersama saya.  Uruskan kewangan anda hari ini!  KLIK SINI

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *