Promosi Shaklee April 2023

promosi shaklee april 2023

 

Promosi Shaklee April 2023 | Shaklee datangkan lagi promosi best sepanjang April.  Jom lihat.

 

MENU RAHMAH SHAKLEE

 

Tahukah anda, pada hari-hari biasa set ini bernilai RM288 (harga retail) dan RM231 (harga ahli).  Sepanjang bulan ini ia hanya bernilai RM99 sahaja. Ya, betul. Sofia tak salah taip.  Set apakah itu?

menu rahmah shaklee
Menu Rahmah Shaklee Set A RM99

 

Sepanjang bulan April sehingga 31 May 2023, set Menu Rahmah Shaklee (Set A) yang terdiri daripada 1 botol ESP dan 1 botol Vitamin C hanya bernilai RM99 sahaja.  Ia juga datang dengan keahlian percuma. Jika anda belum menjadi ahli, anda akan jimat RM189 dengan belian set ini.

Nak jimat lagi?  Dapatkan terus Menu Rahmah (Set B) yang terdiri daripada 2 botol ESP dan 2 botol Vitamin C.  Anda akan jimat lagi RM10 jika mengambil set ini berbanding Set A tadi.

 

Menu Rahmah Shaklee Set B RM188

 

TWIN PACK GLA COMPLEX

 

Twin Pack GLA COMPLEX

 

GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang membantu mengekalkan kesihatan yang baik.

 

Manfaat GLA Complex

 

Harga retail sebotol GLA Complex ialah RM92.50.  Promosi bulan ini, 2 botol GLA Complex hanya RM135.  Dapatkan 2 botol GLA Complex dengan harga RM108 bila anda menjadi ahli Shaklee.

 

Ikhtiar Mengandung Dengan GLA – Testimoni

 

 

TWIN PACK PHYTOCOL-ST

 

Twin Pack Phytocol-St

 

Phytocol-St mengandungi Fitosterol. Fitosterol ialah sterol tumbuhan dimana ia adalah sebatian semula jadi yang ditemui dalam tumbuhan, buah, sayur dan bijian.  Kajian telah menunjukkan bahawa pengambilan Fitosterol boleh menurunkan tahap LDL-kolesterol dengan efektif.

 

Manfaat Phytocol-St

 

Harga retail sebotol Phytocol-St ialah RM207.50.  Promosi bulan ini, 2 botol Phytocol-St hanya RM297.50.  Dapatkan 2 botol Phytocol-St dengan harga RM238 bila anda menjadi ahli Shaklee.

 

Info Produk – Atasi Masalah Kolesterol Secara Semula Jadi dengan FITOSTEROL – PHYTOCOL-ST

 

TWIN PACK VITA-E COMPLEX

 

Twin Pack Vita-E Complex

 

Peranan utama vitamin E ialah bertindak sebagai antioksidan, memusnahkan radikal bebas yang boleh merosakkan sel.

 

Manfaat Vita-E Complex

 

Harga retail sebotol Vita-E Complex ialah RM160.  Promosi bulan ini, 2 botol Vita-E Complex hanya RM235.  Dapatkan 2 botol Vita-E Complex dengan harga RM188 bila anda menjadi ahli Shaklee.

 

Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka

 

TWIN PACK VITA-LEA FOR CHILDREN

 

 

Vita-Lea for Children dicipta khas dengan mikronutrien berspektrum luas untuk memenuhi keperluan nutrisi untuk anak anda.

 

Manfaat Vita-Lea for Children

 

Harga retail sebotol Vita-Lea for Children ialah RM116.25.  Promosi bulan ini, 2 botol Vita-Lea for Children hanya RM147.50.  Dapatkan 2 botol Vita-Lea for Children dengan harga RM118 bila anda menjadi ahli Shaklee.

 

Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Kanak-kanak

 

Kesemua promosi Shaklee April 2023 ini (kecuali Menu Rahmah Shaklee Set A dan B) akan berakhir pada 30 April 2023.  Jadi cepat dapatkan sementara harganya masih murah dan anda dapat berjimat.  Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

 

Boleh juga klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

 

p/s : Anda terasa terkesan dengan keadaan ekonomi masa kini?  Jom mulakan perniagaan Shaklee secara part time bersama saya.  Uruskan kewangan anda hari ini!  KLIK SINI

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Related Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *