Suami Positif Covid-19

Suami Positif Covid-19

 

suami positif covid

 

Alhamdulillah dah selesai Home Surveillance Order di rumah akibat menjadi kontak rapat kepada suami sendiri.

 

Ye, Abah Bella (suami Sofia) positif Covid-19.

 

Pelbagai perkara berlalu di fikiran semasa mendapat tahu beliau positive. Allahu tak tahu macam mana nak cerita perasaan pada waktu itu. Memang tak keruan jadinya.

 

Stress tahap tertinggi levelnya.😪
Continue Reading

Related Posts

Shaklee Purple Love Campaign

Shaklee telah memulakan Shaklee Purple Love Campaign secara online pada 1 Disember lepas. Di Shaklee Shops pula, Shaklee memulakan campaign tersebut semalam, 3 Disember.  Cantik kedainya penuh dengan warna purple.

 

purple love

Continue Reading

Related Posts

Happy 9th Shakleeversary

Happy Shakleeversary

 

Happy Shakleeversary to me!!!

 

Adoi nasib baik wish kat diri sendiri. Kalau kena wish kat partner, sure dah kena pelangkung dah sebab terlupa. 🤣
Patut celebrate 23 November, hari ni 26 November. Lewat 3 hari. 🤦🏻‍♀️

Kenali Kami

Errrm tak sangka sungguh. Officially 9 tahun dah Sofia jadi ahli Shaklee. Bukan setakat makan Shaklee selama 9 tahun, tapi menjana pendapatan juga daripada Shaklee selama 9 tahun.
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 20