Award Shaklee Untuk Cycle 2019/2020

Award Shaklee

 

Akhirnya! Haha lama sungguh nak tunggu dapat bergambar dengan award Shaklee ni.  Inilah downside bila award di pos.

 

Kalau biasa kita ambil di atas pentas National Conference tu, terus je bergambar dengan award. Shaklee pun biasanya akan sediakan pelbagai background untuk kita bergambar. Mudah sangat!

Ni kat rumah nak cari background yang sesuailah, tunggu nak bersiaplah, tunggu photographer pun ye juga. Kali ni Bella yang jadi photographer Mama. Dah boleh harap dah . 🙂

Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee

Oh ya, Award Shaklee ini untuk efektif di rank Supervisor selama cycle 2019/2020.

 

Sesiapa yang teringin nak dapat award, marilah join bisnes ni dengan Sofia.  Sofia dah 9 tahun buat bisnes ni. Memang best!  Bolehlah klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665 ye.

 

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram :kedaivitamingombakdanbatucaves

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.