Birthday Giveaway

My 42nd Birthday Giveaway

 
 
It's my BIRTHDAY GIVEAWAY!
Get ready guys. This is my birthday giveaway!
 

Apa???
 
42 tahun?
 
Betul ke?
 
Eh tak. 24 tahun…🤣🤣🤣 

 

Hahaha… berangan aje 24 tahun konon.  Alhamdulillah Sofia akan berumur 42 tahun pada bulan ini.  Sekejapnya rasa dah 42 tahun tapi ramai yang ingat masih 30an.  Sofia sendiri masih rasa Sofia ni 20an aje. Sebenarnya, semua dalam kepala je kan? Age is just a number.  Dan Alhamdulillah masih sihat asbab konsisten makan supplemen Shaklee.

birthday giveaway
Dua fridge magnets buat 2 pemenang bertuah

 

Sofia nak buat birthday giveaway ini sebagai tanda syukur. Bulan lepas juga cukup 6 tahun Sofia bergelar pengedar Shaklee. So kita buat 2 in 1 gitu 😊

 

Bagaimana nak sertai Birthday Giveaway ini?

 

Senang aje syaratnya. Hanya buat entry yang bertajuk “Birthday Giveaway” dan letakkan poster pertama di entry ini iaitu gambar kek dan ada tulisan It’s My Birthday Giveaway.  Sertakan link ke entry ini sekali ye.

 

Bila dah selesai, pastikan anda tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini. 

 

Selesai! Senang je kan?  😊

 

Owh ye, penyertaan dibuka dari hari ini sehingga 31 Disember 2018, iaitu sehari selepas birthday Sofia.

 

Dua (2) orang pemenang akan dipilih melalui random.org . 

 

Setiap pemenang akan mendapat 1 fridge magnet seperti dalam gambar di atas.  Fridge magnet tersebut telah didatangkan dari Kota London, United Kingdom oleh adik Sofia, Tengku Nur Hamizah founder Travelkaja (terima kasih adik! 😘)

 

Terima kasih kerana menyertai Birthday Giveaway ini dan Selamat Berjaya!

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.  Klik aje butang hijau whatsapp tu untuk terus whatsapp Sofia ye.

 

 
 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *