Promosi Bulan Januari 2013 – Advanced Joint Health Tablet

Dah nak penghujung bulan baru nak citer pasal promosi bulan ni. Isyk, isyk, isyk…. sebenarnya dah lama nak update blog tapi tak sempat. Dari sehari ke sehari tahu-tahu dah nak penghujung bulan.

Bulan ni Shaklee promosi Advanced Joint Health Tablet (AJHT). Apa tu???

Err…sebelum tu, ada tak kawan-kawan yang sakit sendi seperti lutut, pinggang atau tulang belakang?
AJHT ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 
AJHT mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.
Bagaimana ia berkesan?
Shaklee Advanced Joint health Tablet memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara:

1- Menyokong keselesaan sendi

Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. ia menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.

2- Bertindak sebagai kusyen

Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan dan membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Banyak kajian menunjukan supplement ekstrak jagung dapat menggalakan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksible dan kajian mengesyorkan yang supplement ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa yang panjang.

3- Memelihara tisu penyambung yang sihat

Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C merupakan nutrien terpenting dalam kesihatan sendi. Ini adalah kerana zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Hasil daripada clinical research yang dibuat oleh Shaklee, kesan boleh dilihat seawal 5 hari penggunaannya.

Jadi tunggu apa lagi? Gunakan peluang semasa promosi ini untuk mencuba dan melihat keberkesanannya. Kebanyakkan pelanggan membeli untuk diri sendiri dan juga menghadiahkannya kepada mak dan ayah mereka.

Akhir sekali, mari kita lihat video di bawah.

Punca dan Tips mengelak masalah sendi
Sumber: Kementerian Kesihatan Malaysia
 
 
**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**

Untuk Info & Order: 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665


COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Related Posts

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *