Duit Raya Awal Dari Shaklee

duit raya awal

 

Duit Raya Awal Dari Shaklee | Duit raya.  Siapa yang tak nak kan?  Bukan anak-anak aje, yang dewasa pun jika dapat duit raya boleh senyum sampai ke telinga!

 

Apa yang syok dapat duit raya awal dari Shaklee?

Sebenarnya duit raya yang dikatakan ini adalah duit bonus Shaklee yang memang kami pengedar Shakleeakan dapat pada 14 haribulan setiap bulan.  Kebetulan tahun ni hari pembayaran bonus Shaklee jatuh pada 14 April iaitu lebih kurang seminggu sebelum raya.  Bolehlah digunakan sebagai duit raya awal!

 

Berapa duit raya yang Shaklee akan beri?

Duit bonus Shaklee ini berubah-ubah mengikut sales kita pada bulan sebelumnya.  Paling minima ialah RM25.  Paling banyak ialah infiniti, terpulang kepada usaha kita pada bulan lepas.  Jika usaha sedikit, sales sedikit, sikitlah bonusnya.  Jika usaha lebih dan sales banyak, banyak juga bonusnya.  Ada yang dapat berpuluh malah beratus ribu ringgit pun ada. Bukan cakap kosong ye!

 

Bisnes Online Shaklee

 

Nak buat apa dengan duit raya Shaklee?

Sebagai seorang suri rumah dan buat bisnes Shaklee secara full time (berbisnes sambil jadi driver hantar anak ke sekolah, jadi tukang masak, jadi cikgu ajarkan homework anak, teman berborak dan bergaduh anak, jadi ustazah ajar mengaji dan remind anak solat, jadi teman main anak – buat semua tu sambil berbisnes Shaklee. Pekerjaan paling seronok setakat ini berbanding 13 tahun Sofia bekerja dahulu sebagai Tax Accountant dan Auditor) memang Sofia paling nantikan duit raya dari Shaklee ini.

Setiap tahun Sofia akan gunakan duit raya Shaklee untuk :

  • beri duit raya kepada ibu, ayah, anak dan sanak saudara
  • beli kek, biskut untuk persediaan raya
  • beli baju raya
  • beri barang keperluan harian dan hari raya
  • sedekah
  • beli supplemen yang diamalkan oleh seisi keluarga. Bulan ni perlu beli Set Puasa, bulan depan perlu Set Raya
  • dan macam-macam lagi.  Kalau ikutkan, banyak lagi perbelanjaan untuk raya ni kan?

 

Bagaimana nak dapatkan duit raya Shaklee? 

Sebagai langkah pertama, seseorang itu mestilah menjadi ahli Shaklee terdahulu.  Boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665 dan nyatakan hasrat anda untuk menjadi ahli Shaklee.

Boleh juga klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Ramadan dengan Set Puasa Shaklee

Selepas menjadi ahli, bolehlah bermula untuk berkongsi tentang Shaklee bersama ahli keluarga dan rakan-rakan.  Semudah itu sahaja.  Sofia sendiri berkongsi tentang manfaat Shaklee melalui blog ini, di facebook dan instagram dan beberapa platform di media sosial.  Semua tu Sofia tak sabar nak kongsikan dengan sesiapa sahaja yang nak menjadi sahabat bisnes Sofia.

 

Adakah anda seorang pengamal Shaklee? Dah lama makan Shaklee dan sangat sukakan produk-produk Shaklee tetapi masih belum mendaftar sebagai ahli Shaklee?  Inilah masanya, jom cepat-cepat mendaftar agar Sofia boleh bantu anda dapatkan duit raya Shaklee anda sendiri pada 14 April nanti.

 

Sofia sedang nantikan whatsapp daripada anda!

 

Klik sini untuk whatsapp Sofia!

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

 

Baca juga perkongsian sahabat Shaklee Sofia tentang Duit Raya Shaklee di sini https://www.sierahaiyi.com/2023/03/duit-raya-awal-dari-shaklee.html

 

 

#KocekRaya2023
#BlogMegaShaklee
#ShakleeTrive2023
#ShakleeTriumph2023

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Related Posts

4 Comments

    1. Hehe memang syok. Suri rumah seperti saya memang tertunggu-tunggu duit raya dari Shaklee ni setiap tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *