
Berikut adalah promosi shaklee sepanjang bulan November 2022 :

Anda berpeluang mendapatkan 2 botol Vitamin C dengan harga RM99 sahaja. Untuk ahli baru, anda juga berpeluang untuk dapatkan sebotol Hero Kiddo dengan harga RM60.
Menangi I-Phone 14 dan hadiah-hadiah menarik. Terma dan syarat seperti tertera di dalam poster. Jom share tentang kempen ini bersama rakan-rakan anda.
Klik untuk baca tentang Vitamin C.


Twin packs yang ada diskaun sebanyak 20% pula adalah seperti berikut :
Hero Kiddo
Harga : RM206.40 (Ahli) / RM258 (Bukan Ahli)

Vita-lea for Children
Harga : RM148.80 (Ahli) / RM186 (Bukan Ahli)

1) Shaklee Daily Health Set (ESP + Sustained Release Vita-C plus + Omega Guard)
Harga : RM431.25 (Bukan Ahli) / RM345 (Ahli)
2) Shaklee Prenatal Set (ESP + B Complex plus with Folic Acid + Vita-Lea Iron plus)
Harga : RM341.25 (Bukan Ahli) / RM273 (Ahli)
3) Shaklee Postnatal Set (ESP + Alfalfa Complex + OsteNutrix)
Harga : RM306.25 (Bukan Ahli) / RM245 (Ahli)
Dan yang terakhir…

Harga : RM441.25 (Bukan Ahli) / RM353 (Ahli).
Nak dapatkan promosi November Shaklee ? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.
Klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873
Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz
p/s : Anda terasa terkesan dengan keadaan ekonomi masa kini? Jom mulakan perniagaan Shaklee secara part time bersama saya. Uruskan kewangan anda hari ini! KLIK
1 Comment